Verkkosivumme ovat vielä tällä hetkellä työn alla. Tässä kuitenkin vähän tietoa siitä kuka Bardi on ja mitä me teemme.

Me olemme kertoneet tarinoita ensimmäisestä ihmisestä lähtien. Kerroimme tarinoita leirinuotion lempeän loimun ja kipinöinnin ääressä ja taltioimme nämä tarinat jälkipolville kerrottaviksi seinämaalauksin. Bardit olivat muinaiskelttiläisiä tarinankertojia, jotka ammatikseen levittivät tietoa lukutaidottoman kansan keskuudessa.

Tarinankerronnan keinot ovat sittemmin jalostuneet, eikä tarinoiden hyödyntäminen markkinoinnissa ole mikään uusia asia. Syy niiden ajattomuuteen on se, että ihmiset rakastavat tarinoita. Ne herättävät meissä tunteita ja auttavat meitä samaistumaan johonkin vieraaseen asiaan. Tämän seurauksena me muistamme parhaat tarinat läpi elämämme.

Bardi on tarinankerrontaan ja sisältömarkkinointiin erikoistunut sosiaalisen median toimisto. Tarjoamme yrityksille myös sosiaalisen median koulutuksia ja konsultointia. Mikäli yrityksesi hakukone-, tai sosiaalisen median näkyvyys on hukassa, me autamme. Bardi tuo asiakkaat luoksesi.

Käytännössä tämä tapahtuu niin, että yhdessä luomme yrityksellesi sosiaalisen median strategian, jonka avulla tavoitatte asiakkaanne. Kehitämme hakukoneoptimointianne niin, että asiakkaanne löytävät teidät. Voimme yhdessä miettiä ne ratkaisut, jotka tukevat ja rakentavat parhaimmalla mahdollisella tavalla teidän yrityksenne brändiä.

Aleksi Vihunen
aleksi.vihunen(at)bardi.fi
0503465235