[dd-parallax img=”palvelut-koulutus.jpg” height=”600″ speed=”3″ z-index=”1″ mobile=”mobile-koulutus.jpg”]
Koulutus
[/dd-parallax]
Ihmiset hakevat tänä päivänä yhä vahvemmin ostopäätöksilleen tukea sosiaalisesta mediasta. Tästä syystä näkyvyys sosiaalisessa mediassa on yrityksille elintärkeää. Kenties samasta syystä sinäkin olet löytänyt tiesi nettisivuillemme. Sinä ymmärrät, että yrityksesi tulee olla läsnä sosiaalisessa mediassa, jotta asiakkaat löytävät luoksesi.

Kaikki yritykset eivät kuitenkaan ole perustaneet yrityksilleen esimerkiksi Facebook-sivua. Osa niistä, jotka ovat sen perustaneet, eivät sitä aktiivisesti päivitä. Kyse ei ole haluttomuudesta, vaan pikemminkin tiedon, osaamisen, näkemyksen, tai rohkeuden puutteesta. Nämä asiat ovat helposti korjattavissa koulutuspalvelumme avulla.

Koulutusten aiheet voivat käsitellä esimerkiksi Facebookin, Instagramin tai LinkedInin yrityskäytön perusteita. Tai vaihtoehtoisesti näyttävän kuva- ja videotuotannon perusteita. Me avaamme sinun yrityksesi henkilökunnalle sosiaalisen median salat.

Kaikki sosiaalisen median koulutukset on räätälöitävissä sinun yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Me vierastamme kapulakieltä ja olemme allergisia jargonille. Rakennamme koulutuksemme aina niin, että ne ovat helposti ymmärrettäviä ja lähestyttäviä. Ne ovat täynnä sisältöä, joka päivittää sinun yrityksesi sosiaalisen median osaamisen ajan tasalle. Koulutuspalvelumme sopii sinulle, jos

  • haluat parantaa yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
  • haluat kehittää itseäsi ja yrityksesi liiketoimintaa
  • haluat erottua kilpailijoistasi positiivisesti.

Mikäli koet, että sinun yrityksesi kaipaa sosiaalisen median koulutusta, otathan yhteyttä.

Haluatko yrityksellesi lisää asiakkaita?

Anna meille sähköpostiosoitteesi, niin me annamme sinulle avaimet kasvattaa myyntiäsi. Vieläpä täysin ilmaiseksi.